skomars
 
 
 
 
 
 
 
     
 

Maahanmuuttajien kotouttaminen vaatii vuorovaikutusta

 

 
 

 noedplus 001

 
   
 
  Handbook
 
   Handbook  
     

 

 

 
 
Kulttuurikattila
 

Hakunilan ja Länsimäen kansainvälinen keittokirja.
lue lisää >>>

Kurdit ovat olleet mukana koko yhdistyksen toiminnan ajan. Kurdilasten kerho on toiminut Hakunilassa useita vuosia. Kerholaiset ovat myös askarrelleet, leikkineet ja tanssineet erilaisissa tapahtumissa. Kerho on järjestänyt juhlia, retkiä ja muuta ohjelmaa myös aikuisille. Tällä hetkellä kurdinaisia ja – lapsia kokoontuu Länsimäen kansainvälisessä toimintakeskuksessa.

Kirjailija Rebwar Karimi on ollut mukana Valtion kirjallisuustoimikunnan lastenkirjallisuus-projektissa. Runoilija Verya Mazhar on osallistunut yhdistyksen kirjallisuusohjelmiin. Kurdimuusikko Allen Hamza ja kurditanssijat ovat esiintyneet usein tapahtumissa. Shahla Sna on toiminut yhdistyksessä hallituksen jäsenenä, kurdinaisten kerhonohjaana ja URBAN-projektin neuvojana.

Rebwar Karimi on yhdistyksemme hallituksen jäsen. Hän osallistuu seminaarien ja toiminnan järjestämiseen. Hän on erikoistunut kunniaväkivaltaan liittyviin kysymyksiin ja tehnyt useita kirjoja aiheesta ja kertonut kurdinaisten asemassa yhdistyksen tilaisuuksissa.
 
Yhdyshenkilö:

Rebwar Karimi
rebwar.karimi(@)hotmail.com
puh: 0400-670481

 

Hakunilan kansainvälinen yhdistys
Kannuskuja 2A, 3. krs. (Hakunila),

01200 VANTAA

Puhelin: (09) 2722775, 040-5013199

Faksi: (09) 2722775

Sähköposti: hakunilan(a)kolumbus.fi

Hakunilan kansainvälisen yhdistyksen
Länsimäen toimintakeskus

Kilpakuja 1,
01280 VANTAA